Entrenaments


Un grup d’entrenament és la millor manera per gaudir entrenant amb companys/es amb el mateix objectiu.

Dóna igual que sigui a la piscina, pista d’atletisme, al parc o damunt la barra d’equilibri, que el grup d’entrenament converteix el sacrifici i l’esforç físic en satisfacció.

El grup és heterogeni, a nivell físic, i això ens estimula a ser millors atletes en cada aspecte. No importa que faci temps que no entrenes o que siguis un semi-professional o inclús professional. En poc temps et donaràs compte de la professionalitat dels preparadors físics.

El programa d’entrenament varia depenent del grup, de l’època que ens trobem(inici de temporada,temporada de carga, final de temporada, …) i de quan serà les proves físiques (en cada convocatòria es diferent). Independentment que treballem en grup, cada atleta és únic i irrepetible, així que se’ls ajudarà de manera individual.


Tipus de grups segons horari


Grup d’Entrenament pel matí

Opositors que gaudeixen entrenar a primera hora del matí de 7.30 a 10.00* tots els dies de la setmana de dilluns a divendres. Uneix-te aquest grup si el que busques és millorar en cada una de les proves específiques (circuit d’agilitat, prova de piscina, corda, dummie ) i capacitats físiques bàsiques (resistència, força, velocitat i flexibilitat).


Grup d’Entrenament per la tarda

Opositors que gaudeixen entrenar per la tarda de 16.00 a 18.30* tots els dies de la setmana de dilluns a divendres. Uneix-te aquest grup si el que busques és millorar en cada una de les proves específiques (circuit d’agilitat, prova de piscina, corda, dummie ) i capacitats físiques bàsiques (resistència, força, velocitat i flexibilitat).


Més informació…

Tots els entrenaments són dirigits per un o diversos entrenadors qualificats, depenent del nombre d’atletes del grup. Com ja sabeu, entrenem de dilluns a divendres dues hores i mitja cada dia. Aproximadament unes 50 hores mensuals. A més els atletes que manquin en alguna capacitat física, se’ls donarà exercicis extres que treballaran pel seu compte i sempre estaran assessorats.


ENTRENAMENTS DIRIGITS DE DILLUNS A DIVENDRES OBERT TOT L’ANY!

 

 

GRUP MATÍ 7.30 – 10.00
GRUP TARDA 16.00 – 18.30

 


Preguntes freqüents

 

Entenc que els entrenaments són de 5 dies a la setmana, què passa si només entreno 3 dies?

El programa d’entrenament està pensat per treballar totes les habilitats físiques ( resistència cardiovascular i muscular, força, velocitat, flexibilitat, coordinació, equilibri, potència, agilitat i precisió) per assolir els millors resultats i per arribar en les millors condicions possibles.

Entenem que la situació de cada atleta és particular. Per això cada individu haurà de seleccionar, dins de les seves possibilitats, els dies que més necessiti i no els que més li agradin.

Què inclou la quota de 5 dies a la setmana?

Primer de tot, a tots els entrenaments dirigits de dilluns a divendres de dues hores i mitja. A més pots fer ús de les instal·lacions del Poliesportiu CEM Hospitalet Nord.

Hi ha la possibilitat d’entrenar només el circuit?

Esporàdicament, màxim tres mesos abans de les proves, es crea un grup exclusiu per treballar dos o tres dies a la setmana en el qual també es treballen les altres proves (press banca i course navette). Grup exclusiu per a policies (Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona).

Tens algun dubte més? Posa’t en contacte amb nosaltres