Qui som?

 

Contractar el servei d’uns bons entrenadors és recomanable si busques aconseguir els objectius en menys temps, amb seguretat i salut. Així t’estalvies mesos d’activitats errònies o mal realitzades que pot acabar en una lesió.

Som un grup d’entrenadors acreditats amb titulacions com a graduats en Ciència de l’Activitat Física i l’Esport, i Tècnics superiors en Ensenyament i Animació Socioesportiva.

 

 

Tots nosaltres destaquem per la gran experiència en el món de l’esport, transmeten el nostre coneixement per què puguis aconseguir el teu objectiu en menys temps. Cal destacar que en Llorenç porta més de 40 anys, i gràcies a vosaltres segueix aprenent.

Cadascú de nosaltres ve d’una trajectòria esportiva diferent, i amb la combinació del nostre bagatge en cada esport més l’experiència adquirida us podem donar un servei excepcional.

En els nostres entrenaments tenim cura de tots els aspectes d’un treball integral; planificació, rutines cardiovasculars i de força, mobilitat, flexibilitat, millora de la coordinació i agilitat. A més a més consells de nutrició.

En resum:

 

Entrenadors amb bona formació + experiència + interès = Preparadors físics de qualitat